Zapraszamy na warsztaty kulinarne ,,Jak kisić i pasteryzować, a zimą się delektować ?" w Rusi i Stawigudzie
Gminny Ośrodek Kultury w Stawigudzie, Ministerstwo Kultury, Dziedzictwa Narodowego i Sportu oraz Gmina Stawiguda serdecznie zapraszają do udziału w warsztatach kulinarnych pt. ,,Zdrowie w słoiku - jak kisić i pasteryzować, a zimą się delektować"?
Warsztaty odbędą się:
w dniu 28 lipca 2021 r. o godz. 17.00 w pracowni artystyczno - technicznej ZS-P w Stawigudzie, ul. Leśna 1
w dniu 29 lipca 2021 r. o godz. 17.00 w świetlicy wiejskiej w Rusi.
Zajęcia realizowane są w ramach projektu ,,Kulturalne EKO inspiracje w gminie Stawiguda” dofinansowanego ze środków Ministra Kultury, Dziedzictwa Narodowego i Sportu, pochodzących z Funduszu Promocji Kultury”
Warsztaty poprowadzi: EWA PODHAJNA Od 2010 roku zajmuje się gastronomią, kulinariami prowadząc różnorodne kursy w tym zakresie, ucząc w szkołach policealnych. Doktor nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia człowieka. Magister inżynier technologii żywności i żywienia człowieka. Pedagog, pasjonatka kuchni, kobieta z pozytywną energią i niezwykłym zaangażowaniem we wszystko czego się podejmuje. Oprócz studiów kierunkowych ukończyła wiele kursów i szkoleń w zakresie gastronomii. Swoją pasję kulinarną zawsze stara się łączyć ze zdrowotnym oddziaływaniem żywności na ciało i duszę zgodnie z powiedzeniem "jesteś tym, co jesz".
UWAGA! OBOWIĄZUJĄ ZAPISY ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA! Wstęp wolny!
Zapisy wyłącznie telefoniczne od pn. do pt. w godz. 8.00-16.00 do wyczerpania miejsc. /89/5126-922
Zapraszamy!
Zespół Gminnego Ośrodka Kultury w Stawigudzie Koordynator Lidia Milik
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej 'Polityce Cookies'. Dowiedz się więcej